Meteen naar inhoud Meteen naar navigatie
Bel ons: 038 605 252

Bel support


Maandag - Vrijdag van 8 uur tot 6 uur

*Let op: voor bellen naar een vaste lijn wordt het lokale tarief in rekening gebracht. Oproepen vanaf mobiele telefoons kunnen variëren. Neem contact op met uw provider voor meer informatie over de exacte gesprekskosten.

Klantenservice

Klantenservice

nl
Selecteer uw taal
Prijzen excl. BTW.

Prijzen incl. / excl. BTW


U kunt kiezen of u de prijzen inclusief of exclusief BTW op onze website wilt zien

Aanbiedingen van de maand

Toiletreiniging

Geef uw toiletruimte een ware make-over deze lente! Onze reinigingsmiddelen en luchtverfrissers zorgen voor een frisse uitstraling in de toiletruimtes op kantoor. Ga voor glans met onze producten die er een hygiënische oase van maken.

Sanitaire benodigdheden

Richt uw toiletruimtes opnieuw in met onze must-haves! Van toiletrollen tot handzeep, we hebben alles wat u zoekt om uw toiletten goed gevuld en uitnodigend te houden. Een schoon toilet begint hier!

Keukenschoonmaak

Fleur uw kantoorkeuken op voor een verkwikkende pauze! Onze schoonmaakbenodigdheden voor uw keuken, zoals keukenpapier en poetsdoekjes, garanderen een vlekkeloze ruimte en zorgen voor een frisse omgeving waarin uw team zich kan opladen. Ga voor een schone en levendige keuken.

Kantoorschoonmaak

Stap deze lente in een opgeruimde werkruimte! Ontdek ons assortiment schoonmaakmiddelen voor op kantoor, zoals allesreiniger en luchtreinigers. Dit is hét moment om alle bureaus op te ruimen, uw voorraad bij te werken en een omgeving te creëren waarin productiviteit centraal staat.

Topmerken

Klantenservice & Feedback

Klantenservice

Klik hier voor hulp bij onderwerpen zoals mijn account, bestellen en levering. Of bel naar: 038 605 252

Live Chat

Werkdagen 09.00 - 17.00 u.

Deel uw feedback met ons

Vertel ons hoe we het doen, we stellen uw mening zeer op prijs.