Meteen naar inhoud Meteen naar navigatie
Bel ons: 033 031 296

Bel support


Maandag - Vrijdag van 8 uur tot 6 uur

*Let op: voor bellen naar een vaste lijn wordt het lokale tarief in rekening gebracht. Oproepen vanaf mobiele telefoons kunnen variëren. Neem contact op met uw provider voor meer informatie over de exacte gesprekskosten.

Klantenservice

Klantenservice

nl
Selecteer uw taal
Prijzen excl. BTW.

Prijzen incl. / excl. BTW


U kunt kiezen of u de prijzen inclusief of exclusief BTW op onze website wilt zien

XLayer MagFix Pro Powerbank 10000 mAh Lithium polymeer (Li-Polymeer) Zwart
XLayer MagFix Pro Powerbank 10000 mAh Lithium polymeer (Li-Polymeer) Zwart
Slechts
 38,99 €
Stuk

XLayer MagFix Pro Powerbank 10000 mAh Lithium polymeer (Li-Polymeer) Zwart

0 van de 5 sterren.
(Nog geen beoordelingen)
Merk:XLayer Productnr.:1275507
Slechts
 38,99 €
Stuk
 47,18 € Incl. btw
Verzonden door leverancier
     Gratis levering vanaf 69 € (excl. btw)
     Levering op de volgende werkdag
     Gratis retourneren binnen 30 dagen

Beschrijving

Een van de meest opwindende nieuwe functies van de nieuwe iPhone-modellen is MagSafe, waarmee MagSafe-compatibele iPhone-modellen kunnen worden opgeladen met maximaal 15 watt zonder dat u een kabel hoeft aan te sluiten. De nieuwe XLayer MagFix Pro 2-in-1-powerbank wordt de beste vriend voor de nieuwe iPhone-modellen vanaf de 12e generatie. De powerbank wordt magnetisch aan de achterkant van de iPhone bevestigd en houdt deze in de ideale oplaadpositie. Het plaatsen met behulp van magneten garandeert efficiënt opladen zonder onderbrekingen tijdens het draadloos opladen door onjuiste of niet-optimale positionering op het laadoppervlak. De hierdoor gegarandeerde uitlijning maakt een vermogen van 15 watt mogelijk. Voor optimale oplaadprestaties wordt een USB-C-voedingsadapter van 20 W aanbevolen (niet meegeleverd). Flexibel: met twee extra USB-poorten kunt u de energiereserves van maximaal drie apparaten tegelijkertijd opladen. 4 LED's tonen het laadniveau van de powerbank. De geïntegreerde standaardhouder houdt uw MagSafe-compatibele iPhone rechtop en comfortabel. Met deze powerbank kunnen ook andere inductie-compatibele smartphones via het inductieve laadoppervlak worden opgeladen. Door het handige formaat heeft u het laadstation altijd bij de hand in uw jaszak. De reservebatterij zelf wordt opgeladen via de Type C-ingang (USB Type C-kabel meegeleverd).

De powerbank is compatibel met alle smartphones, tablets en andere USB-apparaten met een 5V-laadingang. MagFix Pro powerbank met magnetische docking voor MagSafe-compatibele iPhone-modellen (vanaf 12e generatie). Sneller draadloos opladen met magnetische uitlijning. Gemakkelijk opladen zonder verwarde kabels en zonder inpluggen. Laad 3 apparaten tegelijk op: via Qi-oplaadspoel en 2 USB-poorten. Tot 20 Watt Pd-uitgangsvermogen. Uitklapbare standaard. LED-display voor batterijcapaciteit. Inclusief USB naar Type C-kabel. Afmetingen (gewicht): 109 x 71 x 17,5 mm (207 g).

Vaak samen gekocht

Specificaties

Artikelnummer 1275507
EAN/UPC 4260458924624
Afmetingen 1,8 (B) x 10,9 (D) x 7,1 (H) cm
Capaciteit (mAh) 10000 mAh
Gewicht 207 g
Heroplaadbaar oplaadbaar
Inclusief 1 x MagfixPro powerbank 10.000 mAh, 1 x USB-A naar USB-C-kabel
Kleur Zwart
Manufacturer Part No 220141
Merk XLayer
Model 220141
Productgebied Nieuw product
Productlijn MagFix Pro
Producttype Powerbank
Verkoopeenheid Stuk

Beoordelingen

Klantenservice & Feedback

Live Chat

Werkdagen 09.00 - 17.00 u.

Deel uw feedback met ons

Vertel ons hoe we het doen, we stellen uw mening zeer op prijs.